контакти

ОФИС ИК ИНФОДАР

гр.София, 1421

ул.”Димитър Хаджикоцев” 10

тел: 02 943-37-91

e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Търговски отдел

Радмила Велева, търговски директор

тел.: 02 943-37-91  /   0899-123-463

Търговски обект

Нели Делчева,

тел.: 0896-856-904

Книжна борса „Искър”, гр.София, ж.к.”Дружба” 11

ул.”Поручик Христо Топракчиев” 1, ет.1, магазин 23

 

За връзка с нас моля попълнете формата

За нас

Издателство "ИнфоДАР" е създадено през 1993 г. Наша основна цел е издаването на актуални и получили международно признание заглавия от световния книжен пазар.

"ИнфоДАР" представя на българските читатели изключително богата гама от жанрове - фантастика, фентъзи, трилър, хорър, съвременна белетристика, дамска проза, детска литература, бизнес четива и популярна психология, научнопопулярни книги от Нобелови лауреати, както и пътеводители и карти и компютърни книги.

В сегмента на луксозните издания предлагаме уникални за българския пазар картинни книги, отличаващи се с изключителна изработка, неповторима атмосфера и много тайни и приключения.

За почитателите на фантастика и фентъзи "ИнфоДАР" предлага всепризнати майстори в тези жанрове. Специално внимание отделяме и на почитателите на свръхестественото и хорър жанра.

Поредицата "Криминални досиета" обединява първокласни модерни трилъри, най-доброто от криминалните разследвания, съдебните и медицинските трилъри.

Поредицата "Съвременни литературни класики" представя както утвърдени, така и изгряващи автори и е предназначена за любителите на съвременната белетристика.

Елегантни, поразителни и универсални в своите приложения са бизнес четивата от нашия каталог, както и заглавията от популярната психология.

За най-малките читатели "ИнфоДАР" обогатява ежегодно палитрата от чудесно илюстрирани детски книжки, които разкриват тайнствени светове, изпълнени с фантастични приключения, неспиращо действие и много магия и послания за приятелството.

"ИнфоДАР" предлага и специализирани заглавия в областта на компютърната литература.

"ИнфоДар" е носител на редица награди, определяни и връчвани от читателите, като оценка за дейността и усилията на издателството през годините. Сред тях са признанията за "Издателство на годината" за 2005, 2006, 2007 и 2008 година. Международно признание издателството получава през 2008 г., когато става носител на приза "Издателство на годината" на Еврокон.

Издателство "ИнфоДАР"

Издателство "ИнфоДАР" е създадено през 1993 г. Наша основна цел е издаването на актуални и получили международно признание заглавия от световния книжен пазар.

"ИнфоДАР" представя на българските читатели изключително богата гама от жанрове - фантастика, фентъзи, трилър, хорър, съвременна белетристика, дамска проза, детска литература, бизнес четива и популярна психология, научнопопулярни книги от Нобелови лауреати, както и пътеводители и карти и компютърни книги.

Как да поръчате?

Как да поръчате?

Всяка книга, която харесате, може да бъде ПОРЪЧАНА чрез натискане на бутона КУПИ. В ляво на сайта се появява меню, чрез което следите какво поръчвате при всяко кликване на бутона КУПИ. При бутона купи има опция да се избира повече от една бройка от съответната книга. След като сте добавили всички книги, натискате бутона ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА и следвате стъпките за попълване на вашите данни т.е. необходимо е да направите регистрация. На края кликвате бутона „изпрати”. При нас идва информация за вашата заявка и ние Ви изпращаме обратен мейл, с който Ви информираме, че вашата заявка е приета и ще бъде изпълнена. Получаването на пратката е в рамките от 1 до 3 дни в зависимост от това, за къде е / в зависимост от зонирането на градовете от „СПИДИ” АД /.

Заплащането на поръчаните издания може да стане предварително по банков път или в брой на куриера от „СПИДИ” АД при получаване на пратката /наложен платеж /.

Банковата сметка на ИК Инфодар е следната:

Банка: СИБАНК ЕАД 
BIC : BUIBBGSF 
IBAN : BG78 BUIB 9888 1033 1119 00 

Цената за доставка на поръчаните издания е 5.00лв. Ако стойността на поръчаните издания е над 40.00лв., разходите по доставката се покриват от ИК Инфодар ЕООД.

Всички цени са с включен ДДС.

При стойност на поръчката над 50.00лв. получавате книга подарък, която се определя от ИК Инфодар ЕООД. Информация за вашата поръчка можете да получите на телефон: 0899123463

Подкатегории

  ISBN 978-954-761-582-3

  Корица: Мека

  Формат: 145х215

  Страници: 304

  Цена: 15.99лв.

 

  Как да помогнете на вашите тийнейджъри и на себе си като родител

  Изцяло преработено и разширено трето издание

  Позитивен подход към възпитанието на щастливи, здрави и зрели тийнейджъри

 

 

 

Юношеството може да бъде период на силен стрес – не само за децата, но и за техните родители. За тийнейджърите е нормално да искат да изпитат новото усещане за свобода, като този процес понякога кара родителите да се чувстват обезвластени и изключени от живота им. Тези ефекти могат да придобият още по-големи мащаби в съвременния век на дигитализация.

„Позитивно възпитание за тийнейджъри“ показва на родителите как да изградят по-стабилни мостове на комуникацията с децата си, да разчупят деструктивните цикли на вина и обвинения, които изникват при битките за надмощие и да работят за по-голямо взаимно уважение. В същината на Позитивното възпитание стои идеята, че тийнейджърите все още имат нужда от своите родители, но по различен начин. Подходите в настоящата книга спомагат за изграждане на жизненоважни социални и житейски умения посредством окуражаване и гласуване на доверие, а не чрез наказания.

Милиони родители са се доверили на книгите от серията за Позитивното възпитание на Джейн Нелсън заради разумния и` подход към отглеждането на щастливи и отговорни деца. Това ново издание е изпълнено с доказани, ефективни методи за справяне с родителски предизвикателства като:

Как да насърчите искрени разговори с вашия тийнейджър; как да помогнете на вашия тийнейджър да се справя в онлайн пространството; как да превърнете грешките във възможности; как да запазите здравия си разум, докато отглеждате своя тийнейджър; как да научите своя тийнейджър да преследва цел, която го прави щастлив; как да избегнете капаните на прекаления контрол и твърде голямата либералност.