Как да поръчате?

Как да поръчате?

Всяка книга, която харесате, може да бъде ПОРЪЧАНА чрез натискане на бутона КУПИ. В ляво на сайта се появява меню, чрез което следите какво поръчвате при всяко кликване на бутона КУПИ. При бутона купи има опция да се избира повече от една бройка от съответната книга. След като сте добавили всички книги, натискате бутона ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА и следвате стъпките за попълване на вашите данни т.е. необходимо е да направите регистрация. На края кликвате бутона „изпрати”. При нас идва информация за вашата заявка и ние Ви изпращаме обратен мейл, с който Ви информираме, че вашата заявка е приета и ще бъде изпълнена. Получаването на пратката е в рамките от 1 до 3 дни в зависимост от това, за къде е / в зависимост от зонирането на градовете от „СПИДИ” АД /.

Заплащането на поръчаните издания може да стане предварително по банков път или в брой на куриера от „СПИДИ” АД при получаване на пратката /наложен платеж /.

Банковата сметка е следната:

Уникредит Булбанк

IBAN: BG34UNCR70001523537815

BIC: UNCRBGSF

„Бук Травъл” ЕООД

Всички книги в сайта са с отразена 20% отстъпка от коричната им цена. Цената за доставка на поръчаните издания е 5.00лв. Ако стойността на поръчаните издания е над 50.00лв.,  доставката e безплатна.

Всички цени са с включен ДДС.

Информация за вашата поръчка можете да получите на телефон: 0896 856 904