Подарък от сърце ЖЕЛАЯ ТИ ЩАСТИЕ

Хелън ЕкслиХелън Ексли
mms_happy_days_
mms_happy_days_mms_happy_days_bmms_happy_days_1mms_happy_days_3mms_happy_days_2
Текуща цена: 9,99 BGN
Нашата цена: 8,00 BGN

ISBN 9789547615625
Тегло: 0.149 kg
Страници: 60
Дължина: 110 мм
Височина 155 мм


 

Желая ти малки неща, които да те изненадат и възхитят.


Радост, приятелство, свобода, любов, смях... Желая ти всичко това. Всеки ден. Цял живот.

 

Издателска къща „Инфодар” в партньорство с Helen Exley Publications, UK представя луксозните серии подаръчни книги „Специален подарък”, „Подарък от сърце” и „365 Прекрасни мисли за всеки ден”.

Вече няколко десетилетия книгите на Helen Exley Publications са символ на най-деликатния начин да кажем на някого „Благодаря ти” и „Обичам те”. Посланията в книгите подарък от сериите „Специален подарък” и „Подарък от сърце” (издание на ИК „Инфодар”) са чудесен начин за подобряване на взаимоотношенията между хората и за внасяне на уют и щастие в живота им.

Най-популярните книги подарък в света!

Серията „Специален подарък” включва четиринадесет луксозни книжки подарък и четири книжки във формата на сърце, които нежно се отварят и затварят посредством панделка, а новата серията „Подарък от сърце” включва четири също толкова прекрасни книжки подарък, подходящи за различни поводи. Те обединяват знаменити цитати и прочувствени мисли върху важни теми и взаимоотношения от живота. Мисли, които винаги сме искали да споделим с нашите близки хора, но невинаги сме успявали да намерим точните думи.