Подарък от сърце ЗА ЛЮБИМАТА ДЪЩЕРЯ

Хелън ЕкслиХелън Ексли
mms_daughter__
mms_daughter__mms_daughter_bmms_daughter_1mms_daughter_2mms_daughter_3
Текуща цена: 9,99 BGN
Нашата цена: 8,00 BGN

ISBN 978-954-761-560-1
Тегло: 0.147 kg
Страници: 60
Дължина: 110 мм
Височина 155 мм


 

Дъщерята носи със себе си огромна доза щастие, светлина и красота.


Нейната топлина, тревогите й, любовните й драми и смехът й променят живота на родителите завинаги. Това е дар за прекрасните дъщери.

 

Издателска къща „Инфодар” в партньорство с Helen Exley Publications, UK представя луксозните серии подаръчни книги „Специален подарък”, „Подарък от сърце” и „365 Прекрасни мисли за всеки ден”.

Вече няколко десетилетия книгите на Helen Exley Publications са символ на най-деликатния начин да кажем на някого „Благодаря ти” и „Обичам те”. Посланията в книгите подарък от сериите „Специален подарък” и „Подарък от сърце” (издание на ИК „Инфодар”) са чудесен начин за подобряване на взаимоотношенията между хората и за внасяне на уют и щастие в живота им.

Най-популярните книги подарък в света!

Серията „Специален подарък” включва четиринадесет луксозни книжки подарък и четири книжки във формата на сърце, които нежно се отварят и затварят посредством панделка, а новата серията „Подарък от сърце” включва четири също толкова прекрасни книжки подарък, подходящи за различни поводи. Те обединяват знаменити цитати и прочувствени мисли върху важни теми и взаимоотношения от живота. Мисли, които винаги сме искали да споделим с нашите близки хора, но невинаги
сме успявали да намерим точните думи.