Човекът на бъдещето - книга 6 Възпитание на родителите - част четвърта

Сергей Николаевич ЛазаревСергей Николаевич Лазарев
chovek_na_bydeshteto_6_vyzpitanie_na_roditelite_4_f
Текуща цена: 14,90 BGN
Нашата цена: 11,92 BGN

ISBN 978-3-941622-35-7
Тегло: 0.192 kg
Страници: 242
Дължина: 130 мм
Височина 200 мм


Без наличности

 

„Сега, когато вече съм наясно, че в основата на човешкото и на всичко живо е душата, всичко си дойде на мястото. За да се пренесе опорната точка от бъдещето, от духа върху душата,трябва да се създадат нормални условия за функционирането ѝ .Това е свързано и с мирогледа, и с начина на живот, и с храненето. Човек, който възприема света от гледна точка на духа или тялото, вижда всичко статично, нетърпящо развитие. Само онзи, който живее със сърцето, с душата, вижда света подвижен, променящ се, развиващ се.


Онзи, за когото съзнанието е на първо място, вижда света неизменен и ако нещо не съответства на застиналите му, устойчиви представи, изпитва желание да унищожи онова, което заплашва да разруши цялостната му картина на света. Затова човек с повишена гордост винаги е вътрешно агресивен. За него най-голямото щастие е не любовта, единението и помощта за другите, а превъзходството, потискането на другите, самовъзвеличаването. Човек, който живее с любовта, с душата, разбира,че светът може да се променя. Значи не унищожаването на онзи, който ни е обидил, не смазването му, а промяната и възпитанието са на дневен ред. Щастлив е човек, за когото душата е по-важна от духа, защото в душата му живее любовта. А щастието е именно постигането на любовта и постоянното ѝ увеличаване в душата.”

С.Н.Лазарев

 

   Сергей Николаевич Лазарев е известен руски лечител, психолог и биоенергетик, направил открития без аналог в съвременния свят. Той съумява да разкрие механизма на кармата, споменаван в различни източници, но реално неизучен от никого до сега.

За първи път в историята Лазарев успява да види дълбочинните структури на душата, които определят нашето здраве и нашата съдба. Успява не само да ги види, но и да разработи система, с която може чрез душата да се излекуват тялото и съдбата. Системата на Лазарев всъщност е система за разбирането на света.

Изследванията на Сергей Николаевич Лазарев представляват съвсем ново направление, в което органично се съединяват науката и религията.

Трийсетте години изследвания и практика са помогнали на хиляди пациенти да се излекуват от най-тежките заболявания, които съвременната медицина смята за нелечими. Като резултат от дългогодишните изследвания, потвърдени напрактика с излекуването на болните, възниква разбирането за механизма, който свързва мислите, емоциите и поведението на човек с болестите му и с болестите на неговите деца.

Лазарев провежда хиляди изследвания, за да разбере, че въздействието върху емоциите може да променя съдбата и здравето на човек.

Книгите на Лазарев вече много години са бестселъри в Русия и в страните от Източна и Средна Европа, където се разпространяват в милиони тиражи.

 

Правата за разпространение на всички книги на С.Н.Лазарев в България включително „Диагностика на кармата”,от кн.1 до кн.12,  „Човекът на бъдещето” с подзаглавие „Възпитание на родителите”,от кн.1 до кн.7 и „Диагностика на кармата”- втора серия с подзаглавие „Опит в оцеляването” части1,2 и 3 са предоставени на ИК „ИНФОДАР”.