Как да се справим с целулита

Чери Маслън и Линда БърдЧери Маслън и Линда Бърд
52_celulite
Текуща цена: 10,00 BGN
Нашата цена: 5,00 BGN

ISBN 954-761-226-3
Тегло: 0.32 kg
Страници: 348
Дължина: 145 мм
Височина 215 мм


2 продукта в наличност

 

Целулитът може да ви споходи без да усе­тите. И така, кое действа и кое – не? Ще трябва ли да се от­ка­же­те от любимото си питие? Кафето влошава ли положението? Танците по-ефикасни ли са от плуването? След като половин живот сме се взи­ра­ли съсредоточено в целулита, вече сме се ори­ентирали какво би могло да ви свърши работа. Броят на антицелулитните предложения е смущаващо голям, но Чери Маслън и Линда Бърд са тук, за да отделят зърното от плявата.


 

Открийте:

  • Как можете да се поглезите и да се избавите от целулита – не е необходимо това да е свързано с прекомерни усилия;
  • Най-добрите форми на физическа активност за тонизиране и заглаждане на кожата;
  • Вкусни храни, с чиято помощ ще се отървете от неравностите по кожата, без да се налага да прибягвате до убийствени диети;
  • Най-ефикасните кремове и лосиони, предлагани на пазара;
  • Как да имитирате съвършена външност – как да се облечете така, че да прикриете засегнатите от портокаловата кожа участъци.

Опитайте дадените тук съвети и скоро “портокаловата кожа” ще стане гладка като праскова. Насочете се директно към някои от Блестящите идеи. Намаляването на кофеина може да промени много неща. Ако искате да знаете какво мисли вашият партньор за неравномерностите по кожата ви, вижте Идея 32. И приятно прекарване, докато тонизирате бедрата си с помощта на танците и Идея 46.