ЦЕЛ - отправната точка на великите компании

Никос МуркоянисНикос Муркоянис
cel-otpravnata_cel_na_vel_kompanii_f
cel-otpravnata_cel_na_vel_kompanii_fcel-otpravnata_cel_na_vel_kompanii_b
Текуща цена: 10,00 BGN
Нашата цена: 8,00 BGN

ISBN 978-954-761-336-2
Тегло: 0.29 kg
Страници: 312
Дължина: 145 мм
Височина 215 мм


 

В „Цел” световнопризнатият специалист Никос Муркоянис преобръща изцяло идеята за лидерството в съзнанието на хората и показва, че в бизнеса не винаги трябва да избираш между ценностите и успеха.


 

Той твърди, че една успешна компания трябва да осъзнае нуждата от цел – набор от ценности, които я определят и вдъхновяват и мотивират служителите и'. Именно идеите, а не организацията и структурата, са това, което различава добрата от великата компания. Като използва трудовете на великите философи и привлича примери от многобройни индустрии, Муркоянис определя четири основни вида цел – откривателство, съвършенство, алтруизъм и героизъм – и показва как да впрегнем силата им, за да обединим и подсилим компанията си. В епоха на корпоративни скандали и упадащ морал принципите, разкрити в тази книга са незаменими за всеки, който се стреми към значим успех.

 

 

   Никос Маркоянис е старши съдружник в Panthea, елитна консултантска компания, която работи с директори на водещи компании от цял свят. Той е и старши изпълнителен консултант по лидерство в Booz Allen Hamilton. Участва в създаването  на Програмата за водене на преговори на Havard Law School и е работил по някои от най-важните и сложни сделки в световен мащаб през последните тридесет години съвместно с най - влиятелните лидери в международния бизнес и политика.