Как да спечелите много пари от вашия малък бизнес

Джефри Дж. ФоксДжефри Дж. Фокс
kak_da_spechelite_mnogo_pari_ot_vashiya_malyk_biznes_f
kak_da_spechelite_mnogo_pari_ot_vashiya_malyk_biznes_fkak_da_spechelite_mnogo_pari_ot_vashiya_malyk_biznes_b
Текуща цена: 7,00 BGN
Нашата цена: 5,60 BGN

ISBN 978-954-761-195-5
Тегло: 112 kg
Страници: 205
Дължина: 110 мм
Височина 160 мм


 

НАДХИТРЕТЕ КОНКУРЕНЦИЯТА!

Вие сте един от милионите, които мечтаят да ръководят свой собствен малък бизнес? Или може би притежавате една от милионите малки компании по света. Където и да се намирате по стълбицата на бизнес успеха, Джефри Фокс е човекът, който може да ви помогне да се изкачите до върха.


 

В книгата “Как да спечелите много пари от вашия малък бизнес”, Фокс се позовава на личния си опит като невероятно успешен предприемач, за да разкрие пред читателя източниците на сигурни и трайни доходи. Тук има съвети за всички. За онези от вас, които едва започват, Фокс дава съвети в главите “Първо: осигурете си клиент” и “Източници на нови бизнес идеи”. Ако току-що започвате да изправяте бизнеса си на крака, прочетете “Плащайте за бифтек, а яжте хотдог” и потърсете съвети в “Често нанасяйте удари”. Ако от години сте в бизнеса, но искате да се задържите там, прочетете “Работете върху бизнеса, а не само в него” и “Ваксинирайте се срещу ФБ”. Независимо от вашия статус, Фокс ви окуражава със своя стил и ви насочва как да надхитрите конкуренцията – по всякакъв начин и всеки път.

 

  Джефри Джeймс Фокс е автор на много бизнес книги  и популярни тренировъчни програми, експерт и консултант в областта на стратегическия маркетинг.

 

 

 

 

 

 

От същия автор: