Отвъд гъстата гора

Пол Стюард, Крис РидълПол Стюард, Крис Ридъл
otvyd_gystata_gora_f
otvyd_gystata_gora_fotvyd_gystata_gora_b
Текуща цена: 8,00 BGN
Нашата цена: 6,40 BGN

ISBN 978-954-761-150-4
Тегло: 0.194 kg
Страници: 288
Дължина: 125 мм
Височина 200 мм


Без наличности

Изоставен при раждането си в опасната Гъста гора, Туиг е отгледан от семейство горски тролове. Една студена нощ той извършва това, за което нито един горски трол дори не би помислил – отклонява се от пътеката.


Така започва неговото вълнуващо и изпълнено с приключения пътешествие, което ще го прееведе през ужасяващ свят на чудовища и таласъми, кръжащи червеи, пещерни хора и месоядни дървета в преследване на едно-единствено желание – копнежът да открие своя истински произход и съдба.

 

От същата поредица:

   
  

 

   Пол Стюард е утвърден автор на книги за по-малките читатели - като се започне от илюстрирани книжки и се стигне до футболни разкази, фантастика и хорор. Някои от творбите му са публикувани от Transworld, включително Пробуждането, отличено с приза за най-добра детска книга от Федерацията за детски книги.

 

 

 

 

 

 

 

   Крис Ридъл е доказан художник - график, илюстрирал много книги за деца, включително Нещо друго от Катрин Кейв ( Вайкинг ), която бе номинирана за наградата на Кейт Грийнъуей и наградата "Смартис" и е носителка на приза на ЮНЕСКО. Разказите на лебеда от Брайън Алдерсън ( Уокър ) бе номинирана за наградата на Кърт Машлър от 1997 г.