Преследвачът на бурите

Пол Стюард, Крис РидълПол Стюард, Крис Ридъл
presledvacha_na_burite_f
presledvacha_na_burite_fpresledvacha_na_burite_b
Текуща цена: 9,00 BGN
Нашата цена: 7,20 BGN

ISBN 978-954-761-181-X
Тегло: 0.294 kg
Страници: 396
Дължина: 125 мм
Височина 200 мм


Без наличности

Съдбата принуждава Туиг да се присъедини към небесните пирати.


Корабът “Преследвачът на бурите” и капитан Квинтиний Верджиникс получават отговорна задача, мисията им е да съберат стормфракс – безценно вещество, което се образува само в центъра на Голямата буря и което е необходимо на град Санктафракс, за да не отледи в открито небе. Единствено кораб като "Преследвачът на бурите" и опитен небесен пират, като Квинтиний Верджиникс, могат да рискуват да попаднат в Голямата буря... И да разкрият заговорът, който ще ги доведе до най-високопоставените Учени в Санктафракс.

 

От същата поредица:

 

   Пол Стюард е утвърден автор на книги за по-малките читатели - като се започне от илюстрирани книжки и се стигне до футболни разкази, фантастика и хорор. Някои от творбите му са публикувани от Transworld, включително Пробуждането, отличено с приза за най-добра детска книга от Федерацията за детски книги.

 

 

 

 

 

 

   Крис Ридъл е доказан художник - график, илюстрирал много книги за деца, включително Нещо друго от Катрин Кейв ( Вайкинг ), която бе номинирана за наградата на Кейт Грийнъуей и наградата "Смартис" и е носителка на приза на ЮНЕСКО. Разказите на лебеда от Брайън Алдерсън ( Уокър ) бе номинирана за наградата на Кърт Машлър от 1997 г.