Отрова

Крис УдингКрис Удинг
otrova_f
otrova_fotrova_b
Текуща цена: 10,00 BGN
Нашата цена: 5,00 BGN

ISBN 978-954-761-236-5
Тегло: 0.276 kg
Страници: 380
Дължина: 125 мм
Височина 200 мм


Без наличности

 

Отрова винаги е била своенравно, опако момиче, склонно да спори и упорства. Щом открива, че по-малката и’ сестра е отвлечена от вълшеблените създания, тя решава да потърси техния повелител и да я върне обратно. Това обаче се оказва нелека задача, а и когато го намира, Повелителят е доста зает.


Отрова се намесва в смъртоносна интрига, в която господарите на различните владения замислят заговор срещу Йерофанта – най-могъщия сред всички тях. Защото Йерофантът отново пише, а перото му има силата да реши съдбата им... Само със своята находчивост и верните си приятели Отрова трябва да оцелее от смъртоносните намерения на повелителя на вълшеблените създания, да спаси сестра си и да предотврати заговора, който заплашва да унищожи нейния народ. Но онова, което я очаква, надхвърля всичко, което може да си представи...

 

"Взривяващото, образно въображение на Удинг няма ограничения...То се възвисява от един невероятно изобретателен сценарий към друг с радостта на разказвач, който обича да тласка героите си и създадената от него вселена до самата граница на възможностите им."

                                              - Сара Джонсън,редактор на детски книги в The Times

 

От същия автор: