Антипапата

Робърт РанкинРобърт Ранкин
antipapata_f
antipapata_fantipapata_b
Текуща цена: 7,90 BGN
Нашата цена: 5,00 BGN

ISBN 978-954-761-110-8
Тегло: 0.26 kg
Страници: 344
Дължина: 125 мм
Височина 200 мм


 Първа книга от легендарната БРЕНТФОРДСКА ИСТОРИЯ!

"Навън слънцето пече. Автобусите бръмчат към булевард "Ийлинг" и от мен се очаква да се боря със силите на мрака. Всичко това изглежда малко несправедсливо..."

Може да се каже, че всичко започна с червеноокия скитник със слузести пръсти, който даде на бармана Невил да разбере, че нещо не е наред. Или когато съпругата на Арчрой размени верния му автомобил "Морис Майнър" за пет магически бобени зърна, докато той беше на работа в каучуковата фабрика.


От друга страна, може да се каже, че всичко е започнало далеч по-рано. Например - преди около 450 години, когато по света още са властвали представители на фамилията на Борджиите.

Пули и Омали, звездите на безделието в Брентфорд и на кръчмата "Летящия лебед", не искат да имат нищо общо с всичко това, особено ако могат да пият по една бира. Папа Александър VI, последният от Борджиите, обаче има други идеи, които вклкчват и тях, и още много непредвидими събития.

 

"Великолепно... опияняваща смес от Флан О'Браян, Дъглас Адамс, Том Шарп и Кен Кембъл, но със собствен облик и стил. Уникална и силна като "Властелина на пръстените"."

                                                                                                                           -Time Out

 

"Удивително забавно четиво... Чете се с удоволствие както най-увлекателните книги на Флан О'Брайън."

                                                                                                                         - City Limits