Падането на Рийч, книга 1 от Хейло

Ерик НюландЕрик Нюланд
halo-padaneto_na_riych_f
halo-padaneto_na_riych_fhalo-padaneto_na_riych_b
Текуща цена: 8,00 BGN
Нашата цена: 6,40 BGN

ISBN 978-954-761-172-6
Тегло: 0.262 kg
Страници: 488
Дължина: 115 мм
Височина 160 мм


Без наличности

 Кървавата война между човечеството и Съглашението продължава на Хейло. Съдбата на човешкия род е в ръцете на един воин, единствения СПАРТАНЕЦ, оцелял след легендарната безмилостна битка, завършила с падането на планетата РИЙЧ и довела човечеството на спасителния Хейло. Сега за първи път Ви представяме цялата история на този величествен, съдбовен сблъсък.

Зловещите кораби на Съглашението бродят неумолимо из Вселената, решени да изтребят целия човешки род. Последната човешка крепост е планетата Рийч. Разположена непосредствено преди Земята, тя е единствената военна база, способна да отблъсне яростните атаки на извънземните. Но защитниците на Рийч имат и друга, още по-важна задача: да не допуснат Съглашението да разкрие местоположението на Земята.


Изправени срещу превъзхождащия ги противник, шансовете за победа на хората изглеждат минимални, но Рийч крие една тайна. Там се намира тренировъчният лагер на спартанците. Тези биологично усъвършенствани и технологично подсилени войни са най-добрите във Вселената - безшумни, опитни и смъртоносни.
Сега, когато свирепата атака на Съглашението започва, шепа спартанци са готови да поведат войната. Един от тях, когото всички наричат Командира, ще оцелее, за да продължи борбата на тайнствения и древен изкуствен свят Хейло.